Javana Koffie

Verse koffie die zelf gemalen is, is dé basis voor de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, ristretto, latte macchiato enz. U kunt bij ons verse Javana koffie kiezen .

Het branden van deze koffie gebeurt nog steeds op artisanale wijze. Er worden hoge kwaliteitseisen gesteld bij de selectie van de koffiebonen in de landen van oorsprong. Javana kiest hoofdzakelijk arabicakoffie’s voor zijn mélanges. Door het ambachtelijke brandprocédé kan de koffie zijn volle smaak, aroma en karakter behouden en dit in tegenstelling tot de fabriekskoffie. De speciaal ontworpen koffieverpakking met ventiel zorgt voor een optimale behoud van de aroma’s!

Wij bieden verschillende soorten Javana koffie en gebruiken steeds de beste kwaliteit, van zachte tot sterk.

Javana Thee

Javana is ook gespecialiseerd in de import van diverse theesoorten. Wat in het begin hoofdzakelijk de zuivere origine thee betrof heeft zich in de loop der tijden ontwikkeld tot een groot assortiment van origine, aroma, vruchtenthee en infusies.

Javana biedt een ruime keuze kwalitatief hoogstaande theesoorten

Madam Bakster Taarten

Bij Barista Pierre kan u genieten van lekkere ‘Madam Bakster’ taarten! Heb je iets te vieren of wil je iemand verrassen voor een speciale gelegenheid? Alle taarten zijn vrij van geraffineerde suiker, dierlijke producten en artificiële smaak- of bewaarmiddelen. Madam Bakster gebruikt uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Genieten doe je vanaf nu dus volledig guiltfree.

Dagelijks aanbod van ontbijt, lunch & gebak
Speciaalzaak Javana koffie & thee

Volg Ons

© Barista Pierre | Alfred Verweeplein 20 | 8300 Knokke-Heist | +32 (0)50 68 08 68 | Website by Procor | Photography by Didier Van Dooren | GDPR